Wie ben ik

Ik ben Wendy, geboren in ’87. Mijn jeugd heb ik gewoond in Vianen net onder Utrecht. Mijn twee katjes en papegaai maken van mijn huis een thuis.

Na de Havo heb ik de leukste opleiding ooit gedaan, decoratieve schildertechnieken. (NIMETO-IDEB) Maar met deze opleiding werk ik niet, in het dagelijks leven ben ik organisatieassistent. Naast mijn werk bezoek ik graag diverse festivals (Castlefest/Keltfest/Elfia) en ben ik altijd wel iets aan het maken. Haken, breien, naaien of andere vormen van handwerken. Zo af en toe ben ook bezig met fotografie als amateur model.

Vanaf het moment dat ik kon lopen en praten was mijn liefde voor dieren al duidelijk. En zo ook die prachtige grote paarden, maar in een gezin met 3 kinderen waren de middelen om te gaan rijden er helaas niet. Als enige paardengek in de familie en kennissen kring had ik ook niemand die mij kon helpen om op een manier toch iets met paarden te kunnen doen.

Fast forward naar 2009, waar ik in de kantine tegen een collega zeg dat ik dat altijd zo graag heb willen doen. Paardrijden. Ze noemt de naam van een manege waar ze toevallig instapcursussen voor volwassenen geven. Binnen een paar weken was die droom ineens werkelijkheid. En ondanks de ups en downs die bij paardrijden horen heb ik er geen moment spijt van gehad. (Oke heel soms heel even wel.) Na het rijden komt bijna logisch de vervolgstap naar een bijrijpaard. Eerst was er Sim die ik via een collega vond. Gevolgd door Harfield, en nu het meest geweldige paard van stal. Blue(bell)

Ik ben in de eerste plaats een paardenmens, daarna een Reiki practitioner.